Over 9de Dwagulu Dekkente Quiz - Online edition

9de Dwagulu Dekkente Quiz - Online edition

Vorig jaar moesten we onze quiz één dag voor datum aflassen omwille van jeweetwelwat.

We hebben dus wat gezelligheid in te halen dit jaar en starten met onze 9de Dwagulu Dekkente quiz. We kiezen ervoor onze quiz dit jaar online te organiseren. Op deze manier kunnen we corona-proof, volgens alle richtlijnen een gezellige avond organiseren. Op afstand samen, dit is waar we voor gaan deze editie.

Het is mogelijk in te schrijven met een groepje van 4 of 5 personen. Per groepje betaal je een bedrag van 12 euro. Het is niet noodzakelijk dat dit groepje 1 bubbel is. Er kan gerust ingeschreven worden om dan samen te quizzen (=communiceren) via een onlinekanaal van jullie eigen keuze. Want! Enkel de vragen en onze quizmaster zullen live gestreamd worden. Best spannend want het is de allereerste keer dat we dit doen. Meer informatie voor de dag zelf volgt via mail, houd jullie spam ook zeker in de gaten.

Ik hoor jullie al denken “Wat is een quiz zonder een drankje en hapje tussendoor?” Oui, dat dachten wij dus ook. Wij bieden jullie daarom 2 quizpakketten aan. Eentje met alcoholische drankjes en eentje met non-alcoholische drankjes. Beiden bevatten ook enkele snacks.

Quizpakket 1 – Alcoholisch quizpakket

BIO broodstengels + BIO salsa curry dip + Yucachips zout + Yucachips paprika + twee repen praniléchocolade + twee Juste’s blond + twee Juste’s bruin + twee BIO ice tea + twee BIO limonade + fles sauvignon blanc

quizpakketten_alcohol.png

De prijs van dit pakket bedraagt 40 euro.

Quizpakket 2 – Non-alcoholisch quizpakket

BIO broodstengels + BIO salsa curry dip + Yucachips zout + Yucachips paprika + twee repen praniléchocolade + twee BIO cola + twee BIO ice tea + twee BIO limonade + twee tropicalsap + twee worldshakesap

quizpakketten_alcoholvrij.png

De prijs van dit pakket bedraagt 37 euro.

We zijn ervan overtuigd dat het een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is duurzaam om te gaan met onze aarde en mensen te ondersteunen in de realisatie van hun basisbehoeften.

We zien jongeren die zich meer en meer bewust worden van deze onderlinge afhankelijkheid, van de noodzaak tot herverdeling en daardoor bewuster willen leven, consumeren, in solidariteit met mensen en regio’s die het moeilijker hebben. Dit is een deel van onze visie binnen Dwagulu Dekkente, het is dan ook geen toeval dat we voor onze quizpakketten uitsluitend producten van Oxfam Wereldwinkels aanbieden. Eén van de vier hoofdlijnen van Oxfam is een duurzame en rechtvaardige handel. Via het uitvoeren en promoten van eerlijke en duurzame handel en het versterken van de circulaire en sociale economie bieden hun producten en hun consumenten, u dus ook, een concreet alternatief. 

LET OP: Wij ronden de bestellingen af op zaterdag 17 april om 12u. Wie een quizpakket bestelde kan dit vanaf maandag 19 april afhalen in de Oxfam wereldwinkel te Sint-Niklaas (Heistraat 115c).

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Deelname quiz 2021 € 12,00
Quizpakket zonder deelname quiz (prijs afhankelijk van inhoud) € 37,00
Sluiten